Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем с вървежа в ниските обороти

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Извинявам се че се позабавих малко...
    Диагностика направих и няма записани грешки нито отклонения в налягането на реила нито в това на турбото.Колата я карам от 45000км и определено има разлика във вървежа.Не съм сипвал нафта от 1 седмица защото я пълня до горе и сега съм някъде малко под средата. И аз се съмнявам в геометрията на турбото,но исках още няколко мнения преди да я сваля.
    Last edited by See7heEviL; d.m.y г., 23:18.
    Алфа 147 1.9JTD 16V

Comment

Първоначално публикувано от myato Покажи съобщение
      Аз страна не взимам,а и от заяждания файда няма.В крайна сметка сме големи хора,споделящи една страст.
      Иначе по темата,мисля,че проблемът идва от геометрията на турбината,която е на път трайно да блокира,но без обективни данни,коментарите са ялови.
      И една лекичка ДИАГНОСТИКА, a?

---------- Post added at 23:17 ---------- Previous post was at 23:15 ----------

Първоначално публикувано от See7heEviL Покажи съобщение
      Извинявам се че се позабавих малко...
      Диагностика направих и няма записани грешки нито отклонения в налягането на реила нито в това на турбото.Колата я карам от 45000км и определено има разлика във вървежа.Не съм сипвал нафта от 1 седмица защото я пълня до горе и сега съм някъде малко под средата.Съмнявам се в геометрията на турбото.
      Диагностиката не означава само наличие на грешки!!!
      Alfa 156 1.9 JTD 16V M-Jet SW (07.2003)
      156 1.8TS 16V (01.2001)
      147 1.6TS 16V 120hp (11.2001)
      0879369082

Comment

Не съм проверявал само за грешки а направих и графики на наляганията имам карпс в колата и мога постоянно да я гледам.За еге-ра не се бях сетил да го погледна сега слизам да проверя
        Алфа 147 1.9JTD 16V

Comment

Първоначално публикувано от NightRider Покажи съобщение
          И една лекичка ДИАГНОСТИКА, a?
          Диагностиката не означава само наличие на грешки!!!
          Ами още в началото говорих за диагностика и да,това не означава само четене на грешки.

Първоначално публикувано от See7heEviL Покажи съобщение
          Не съм проверявал само за грешки а направих и графики на наляганията имам карпс в колата и мога постоянно да я гледам.За еге-ра не се бях сетил да го погледна сега слизам да проверя
          Качи графика на обороти и налягания направена на 3 предавка от 900 до 4000 по възможност.
          Има доста грамотни хора,които могат да ти помогнат,стига да им дадеш нужната имформация.
          Между другото ЕГР-ра пише грешки,ако има проблем.
          Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

Първоначално публикувано от myato Покажи съобщение
            Ами още в началото говорих за диагностика и да,това не означава само четене на грешки.

Качи графика на обороти и налягания направена на 3 предавка от 900 до 4000 по възможност.
            Има доста грамотни хора,които могат да ти помогнат,стига да им дадеш нужната имформация.
            Между другото ЕГР-ра пише грешки,ако има проблем.
            EGR-ът на този двигател няма датчик за следене позицията на клапана му. Но има вариант за грешка във входящия въздухи е по вероятно да е от дебитомера
            А графиката - напрежение от дебитомер, налягане - желано и реално, налягане на горивото - желано и реално да ги има в графиката. Може на празен ход
            Attached Files
            Last edited by NightRider; d.m.y г., 07:52. Основание: Уточнение
            Alfa 156 1.9 JTD 16V M-Jet SW (07.2003)
            156 1.8TS 16V (01.2001)
            147 1.6TS 16V 120hp (11.2001)
            0879369082

Comment

ЕГР-а невинаги пише грешка,ако има проблем в него
              Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
              Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
              Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Working...
              X